за нас

ШHAND HONGXIN MACHINERY CO, ТОТД, формирана во 2005 година, е професионален производител во истражувањето, развојот, производството, продажбата и услугата на log debarker, Дрвено, дрвото трчање, чекан и мелница од дрво. Ние сме лоцирани во Зоупинг, Бинчуу со пристап за транспорт. Посветен на строг контрола на квалитет и размислувачки услуги, Нашите искусни членови на персоналот секогаш можат да разговараат за вашите барања и да обезбедат целосно задоволство на муштериите. Во последниве години, нашата компанија воведе серија напредна опрема, вклучувајќи ги и CNC Lathe, CNC милинг машина, Planer, Машина за пиење, машина за борба, машина за балирање, машина за коска. Покрај тоа, добивме ISO 9001 и CE сертификати. Продавајќи добро во сите градови и покраини околу Кина, нашите производи исто така се извезуваат на клиентите во земјите и региони како што се Русија, Тајланд, Малезија, Виетнам, Сингапур, Индија, Мексико, Уганда, Франција, Унгарија, Кипар, Шри Ланка итн. Исто така, добредојдовме и ОЕМ и ОДМ наредби. Дали избирам тековен производ од нашиот каталог или барање помош за твојата апликација, Можете да разговарате со нашиот сервис за вашите барања повеќе во врска со нашата компанија, ние поставивме целосен систем за квалитетна контрола, кој работи во строго согласност со ISO9001 и другите управувачки системи за секој чекор на нашиот производствен процес, Од производството и инспекцијата, до достава и услуги зад продавање. Ние сме одредени производител за најголемите три најголеми биомаси на енергија во Кина. Ја докажува нашата посветеност на квалитетот и посветеноста за заштита на животната средина. Не само што нудиме квалификувани, одобрени машини, туку и обезбедуваме веродостојни, Брзо и пријателски услуги и технологија поддршка. Можеме да дизајнираме и произведуваме прилагодени машини за да ги исполниме сите барања на муштериите. Ние независно ги произведуваме клучните машини на производство на линија на пелби, може да ја дизајнираме комплетната производствена линија според потребите на клиентите. Со целосно разбирање на барањата на нашиот муштерија и индустријата, Ние нудиме без дефект и услуги кои задоволуваат голем број потреби и доставање.

Гледај Повеќе

Производи

Гледај Повеќе

Вести

Фасцинантниот свет на вертикални продукции во земјоделски машинери за шумата

Вовед: Земјоделската машина игра клучна улога во зголемувањето на продуктивноста и одржливоста во земјоделската индустрија за храна. Помеѓу различните видови машинери, производите на вертикална пелта се истакнуваат како вистински менувачи. Во оваа статија, Ние ќе го истражуваме фасцинантниот свет на вертикалните мелни производи и нивното значење во земјоделските машини поврзани со шумата. Што?


Револуционализирање на земјоделската индустрија со вертикални продукти

Содржина: Порастот на вертикални продукции 2. Појавување на одржливоста со вертикални продукции 5. Вертикална пеллет Милс 7. FAQ за вертикална продукција 8 Конлус


Вертикални продукции на пеллетот: Една комплетна водича за машина за земјоделство и шумата


Максимизирање на ефикасноста со вертикални производи на пеллетот: Отклучување на потенцијално на одржлива енергетско решение.

Содржина: 1. Воведување: Порастната бара за одржливи енергетски решенија. Поглед 3. Материјалите за завршени пеллети 4. Фактори што треба да ги разгледаме кога ќе избереме вертикална пеллета 7.


Вертикална пеллет Мил во Кина: Револуција на земјоделска и шумата

Вовед: Во кралбата на земјоделските и шумските машини, вертикалната мелница се појави како менувач на игра во Кина. Со својата напредна дизајн и ефикасна функционалност, таа револуционира на начинот на кој се обработуваат и искористуваат земјоделските и шумските остатоци. Оваа статија се однесува во значењето на вертикалните мелници, нивното влијание врз Кина земјоделството и шумската секта.


Зајакнувај го земјоделскиот излез со највисок квалитет

Содржина: Важноста на земјоделската ефикасност. Апликации на вертикална црта Често поставени прашања (FAQ) Воведување: Важноста на земјоделската ефикасност I


Воведување на вертикалниот пеллет Мил во Кина и нејзината улога во машина за земјоделство и шумата

Наслов: Вертички пеллет Мил во Кина: Револуционирање на земјоделска и шумарска машина: Вертикалните мелници се појавија како менувач на игра во земјоделскиот и шумскиот сектор во Кина. Оваа статија се однесува во значењето на овие машини, истакнувајќи ги нивните карактеристики, бенефиции и широки апликации. Добијте сеопфатно разбирање на колку вертикални p


Зголеми ја својата продуктивност со вертикалниот пеллет во Кина.

Содржина: 1. Воведување на вертикалниот пеллет 2. Апликации на вертикални пеллети 5. Клучни карактеристики за барање Во вертикална пеллета 6. Прашања (FAQ) Воведување.


Гледај Повеќе