Rreth nesh

SHANDONG HONGXIN MACHINERI CO., LTD, e ngritur në 2005, është një prodhues profesional i përfshirë në kërkimin, zhvillimin, prodhimin, shitjen dhe shërbimin e log debarkerit, Të drurit, druri i drurit, mulliri i çekiçeve dhe mulliri druri. Ne jemi vendosur në Zouping, Binzhou, me hyrje të përshtatshme transporti. I kushtuar kontrollin e rreptë të cilësisë dhe shërbimit të menduar të klientëve, Anëtarët tanë me përvojë janë gjithmonë në dispozicion për të diskutuar kërkesat tuaja dhe për të siguruar kënaqësinë e plotë të klientëve. Në vitet e fundit, kompania jonë ka futur një seri pajisje të përparuara, duke përfshirë CNC Lathe, makinën e CNC-s, Planer, Makineri i shpimit, makinë e shirit, makinë CNC Boring, makinë e balancive, makinën e Coiling. Përveç kësaj, kemi marrë certifikatë ISO 9001 dhe CE. Duke shitur mirë në të gjitha qytetet dhe provincat rreth Kinës, produktet tona janë eksportuar gjithashtu në klientë në vende të tilla dhe rajone si Rusia, Tailandë, Malajzia, Vietnam, Singapor, India, Meksikë, Uganda, Franca, Hungaria, Qipro, Sri Lanka etj. Ne gjithashtu mirëpresim urdhërat e OEM dhe ODM. Të zgjedhim një produkt të tanishëm nga katalogi ynë apo të kërkojmë ndihmë inxhinierike për aplikimin tuaj, Ju mund të flasni me qendrën tonë të shërbimit të klientëve për kërkesat tuaja të burimit më shumë për kompaninë tonë Ne kemi krijuar një sistem të plotë kontrolli i cilësisë, e cila vepron në përputhje të rreptë me ISO9001 dhe sistemet e tjera të menaxhimit për çdo hap të procesit tonë të prodhimit, Nga prodhimi dhe inspektimi, deri në dorë dhe shërbimet pas shitjes. Ne jemi prodhuesit e caktuar për 3 termocentralet më të mëdha të biomasës në Kinë, duke provuar kushtimin tonë për cilësinë dhe përkushtimin ndaj ruajtjes së mjedisit. Jo vetëm ne furnizojmë makineri të kualifikuara CE, por gjithashtu jemi të besueshme, Shërbimi i shpejtë dhe miqësor dhe mbështetje të teknologjisë. Ne mund të projektojmë dhe të prodhojmë makinat e personalizuara për të plotësuar të gjitha kërkesat e klientëve. Ne prodhojmë pavarësisht makinat kryesore të linjës së prodhimit, mund të projektojmë plotësisht linjën e prodhimit sipas nevojave të klientëve. Me një kuptueshmëri të plotë të kërkesave të klientit tonë dhe të industrisë, ne ofrojmë pajisje dhe shërbime pa defekt, të cilat përmbushin një shumë të madh nevojash, dhe kohë të dorëzimit.

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Bota magjepsëse e prodhimeve vertikale të ulët në makinerinë bujqësore për pyjen

Paraqitja: Makinerët bujqësore luajnë një rol vendimtar në rritjen e produktivitetit dhe qëndrueshmërisë në industrinë ushqimore bujqësore. Midis llojeve të ndryshme të makinerive, prodhimet e mullirit vertikale janë të jashtëzakonshme si ndryshues të vërtetë të lojës. Në këtë artikull, Ne do të eksplorojmë botën magjepsëse të prodhimeve të mallrave vertikale dhe rëndësinë e tyre në makineri bujqësore lidhur me pyje. Çfarë?

2023-08-23 Shih më shumë

Revolucionimi i Industrisë Bujqësore me prodhimet e Pjetrit Vertikal

Përmbajtja Rritja e prodhimeve Vertikale të gjuajtjes 2. Të kuptojmë gjurmët vertikale. Përmirësimi i qëndrueshmërisë me Prodhimet e Pjetrit Vertikal. Vertical Pellet Mills 7. FAQ rreth Prodhimeve Vertical Pellet Mill 8. Konklusa

2023-08-23 Shih më shumë

Faktimi: Prodhimet e mullirit vertikale luajnë një rol vendimtar në ushqimin bujqësor, makinerinë bujqësore, dhe industritë e makinerive të pyjeve. Në këtë udhërrëfyes të përgjithshëm, ne shqyrtojmë ndërlikuanë e këtyre produkteve, duke siguruar njohuri të vlefshme shkencore për studiuesit akademikë. 1. Të kuptojmë prodhimet e gjurmëve Vertikale: Prodhimet e mullirit vertikale janë makineria novative të përdorura

2023-08-22 Shih më shumë

Maksimizimi i efektshmërisë me prodhimet e gjurmëve vertikale: Zhbllokimi i mundësisë së një zgjidhjeje të qëndrueshme të energjisë

2023-08-22 Shih më shumë

Mbreti Vertikal në Kinë: Revolucionimi i makinerive bujqësore dhe pyjes

Hyrje: Në fushën e makinerive bujqësore dhe pyjeje, mulliri vertikal u shfaq si ndryshues i lojës në Kinë. Me projektin e tij të përparuar dhe funksionalitetin e efektshëm, ajo ka revolucionuar mënyrën se si përpunohen dhe përdoren mbeturinat bujqësore dhe pyjet. Ky artikull shfrytëzon në rëndësinë e mullirëve vertikale, ndikimin e tyre në sektin e bujqësisë dhe pyjes

2023-08-21 Shih më shumë

Rritni prodhimin tënd bujqësor me një gjurmë vertikale

Përmbajtja Rëndësia e efektshmërisë Bujqësore nga Vertikal Gjatë bujqësisë 5. Faktorë për të marrë parasysh kur zgjedhim një gjiri vertikal 6. Pyetje që bëhen shpesh (FAQ) 7. Përfundimi: Rëndësia e efektshmërisë bujqësore I

2023-08-21 Shih më shumë

Paraqitja e Milit Vertikal në Kinë dhe roli i saj në makinerinë bujqësore dhe pylla

Titulli: Vertical Pellet Mill në Kinë: Revolucionimi i makinerisë Bujqësore dhe Pyjore Mullirat vertikale janë shfaqur si ndryshues i lojës në sektorin e makinerive bujqësore dhe pyjeje në Kinë. Ky artikull shqetëson në rëndësinë e këtyre makinave, duke theksuar veçoritë, përfitimet dhe aplikimet e gjerë. Merr një kuptueshmëri të përgjithshme se sa vertikal p.

2023-08-20 Shih më shumë

Rritni prodhimin tënd me një gjiri vertikal në Kinë

Përmbajtja 1. Udhëtimi në Milet Vertikale. Kërkimet e Pilet Vertikale 5. Veçoritë kryesore për të kërkuar Si të zgjedhësh gjuajtjen e duhur vertikale për nevojat e tua? Pyetje (FAQ) Pritje.

2023-08-20 Shih më shumë

Shih më shumë